3 ESO


1. L’ORGANITZACIÓ DEL COS HUMÀ

1.1. ELS NIVELLS D’ORGANITZACIÓ

1.2. VARIETAT DE CÈL·LULES

1.2.1. CÈL·LULES PROCARIOTES

1.2.2. CÈL·LULES EUCARIOTES

1.3. L’ESTRUCTURA DE LES CÈL·LULES HUMANES

1.4. ASSOCIACIÓ DE CÈL·LULES. ELS TEIXITS.

1.5. ÒRGANS, SISTEMES I APARELLS

1.A. ANNEXE I

2. NUTRICIÓ HUMANA I DIGESTIÓ

2.1. L’ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ. ELS NUTRIENTS.

2.2. EL VALOR ENERGÈTIC DELS NUTRIENTS

2.3. LES NECESSITATS ENERGÈTIQUES DE L’ÉSSER HUMÀ

2.4. ELS DIFERENTS TIPUS D’ALIMENTS

2.5. UNA DIETA SALUDABLE I EQUILIBRADA

2.6. ELS TRANSTORNS RELACIONATS AMB L’ALIMENTACIÓ

2.7. LA CONSERVACIÓ DELS ALIMENTS

2.8. ANATOMIA DE L’APARELL DIGESTIU

2.9. EL PROCÉS DE DIGESTIÓ

2.10. ENZIMS DIGESTIUS

2.11. MALALTIES DE L’APARELL DIGESTIU

ANNEXE I. GLOSARI

3. CIRCULACIÓ SANGUÍNIA I LIMFÀTICA

3.1. EL MEDI INTERN

3.2. EL SISTEMA CIRCULATORI SANGUINI

3.3. LA SANG

3.4. EL COR

3.5. FISIOLOGIA DE LA CONTRACCIÓ CARDIACA

3.6. LA CIRCULACIÓ DOBLE

3.7. EL SISTEMA CIRCULATORI LIMFÀTIC

3.8. MALALTIES DEL SISTEMA CIRCULATORI

TEMA 3. ANNEXE I

4. RESPIRACIÓ I EXCRECIÓ

4.1. ANATOMIA DE L’APARELL RESPIRATORI

4.2. FUNCIONAMENT DE L’APARELL RESPIRATORI

4.3. MALALTIES DE L’APARELL RESPIRATORI

4.4. L’EXCRECIÓ I L’APARELL EXCRETOR

4.5. EL FUNCIONAMENT DELS RONYONS

4.6.MALALTIES DE L’APARELL EXCRETOR

3.X. ANNEXE I. VIDEOS

5. COORDINACIÓ NERVIOSA I HORMONAL

5.1. ELS COMPONENTS DEL SISTEMA NIRVIÓS

5.2. EL SISTEMA NERVIÓS

5.3. MALALTIES DEL SISTEMA NERVIÓS

5.4. LA VISTA

5.5. EL SENTIT DE L’OÏDA

5.6. ELS SENTITS DEL TACTE, L’OLFACTE I EL GUST

5.7. EL SISTEMA ENDOCRÍ